DE PRAKTIJK IS VANAF 16/03/20 GESLOTEN WEGENS CORONAMAATREGELEN. WE VOLGEN DE VEILIGHEIDSMAATREGELINGEN OP DE VOET.We openen terug vanaf het moment dat we toelating krijgen. Bedankt voor jullie begrip.

AANMELDINGSGEGEVENS bij je EERSTE aanmelding

- Naam:                      
- Adres:      
- Gsm:    
- Huisarts:    
- Geboortedatum:    
- Reden van aanmelding:

 BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Gezien we waarschijnlijk nog een jaar 'voorzichtig' moeten zijn met het coronavirus ontvang ik geen cash geld meer. Je koopt een onlinegesprek 45 min.(40€) of coaching 60 min. (50€)in de webshop. Voor de mensen die meerdere sessies nodig hebben, heb ik de prijzen even verlaagd in een 4 -beurtenkaart(45€). Deze kaart is persoonlijk te gebruiken en blijft geldig.

Voor de workshops (40€) houden we de inschrijvingen per workshop beperkt tot 7 personen.        Je kan voor één of meerdere workshops naar keuze inschrijven.

AFSPRAAKMOMENTEN: Geef bij je vraag ook een dag en uur + reservemoment aan.

- dinsdag: 9u- 10u30- 13u30- 15u- 18u- 19u30

- woensdag: 18u- 19u30- workshops

- donderdag: 9u- 10u30- 13u30- 15u- 18u- 19u30

- vrijdag: workshops

- zaterdag: workshops

 ANNULERINGSAFSPRAKEN

-  VEILIGHEIDSMAATREGEL: Heb je kans om drager te zijn van het virus, dan is het veiliger om    thuis  blijven. We zullen dan je geplande sessie omzetten in een onlinegesprek op het moment dat je sessie gepland staat. Dit verwittig je dan even.

- ' NO SHOW'  Tijd is kostbaar voor iedereen. Je neemt de plaats in van iemand die hulp nodig heeft. Deze sessie gaat verloren wanneer je laattijdig verwittigt of niet komt opdagen. Je zal dan gevraagd worden deze sessie te vergoeden.

- 'KOSTELOOS ANNULEREN'  Een afspraak kan geannuleerd worden 48 U OP VOORHAND

  Alvast bedankt voor je begrip.

  Neem ook een kijkje op de facebookpagina ’Sensitief in  balans’