🌟 De reis naar jeZELF 🌟

In deze 'coronatijd' is het belangrijk dat we leren hoe we onze weerbaarheid kunnen verhogen en hoe we stress kunnen verlagen zodat we lichamelijk en geestelijk in balans kunnen blijven.

Angsten leren opvangen door juiste technieken toe te passen en psycho-educatie rond stress & breinwerking geven handvatten om in moeilijke situaties gegrond te blijven. Zeker in deze tijd is het noodzakelijk om niet meegezogen te worden in de angsten van anderen.

Rekening houdend met het feit dat we nog een jaar 'voorzichtig' moeten zijn zal ik voorlopig maar 7 inschrijvingen per workshop aanvaarden. Met deze opstelling kan ik jullie een 'veilige' workshop aanbieden, rekening houdend met de 1,5 m veiligheidsafstand.

 •  "Een klein groepje geeft een veilig gevoel. De sfeer was ontspannen en respectvol.”💫
 • “ Deze workshops hebben me weer een stukje verder op weg geholpen.”💫
 • “ Heel veel enthousiasme ervaren &  goed gestructureerd gegeven.”💫
 • “ Sabine heeft een warme, rustige en positieve uitstraling!”  💫                                                           --- tevreden deelnemers

                                                                                                        

 

De WORKSHOPS vinden plaats in een VEILIG EN WARM KADER waarbij de INSCHRIJVINGEN BEPERKT worden gehouden. Iedere workshop is opgebouwd uit theorie en praktische oefeningen waardoor BEWUSTWORDING EN INTEGRATIE mogelijk gemaakt wordt.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

De deelnemer dient minimum 25 jaar te zijn. Deelname gebeurt steeds op vrijwillige basis en op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet verantwoordelijk voor kosten geleden tijdens de aanwezigheid op of verplaatsing naar Sensitief in balans.

INSCHRIJVING VIA WEBSHOP

 • Kostprijs: 40 euro/ workshop

 • De plaatsen worden gereserveerd op volgorde van betaling.

 • Van zodra je betaald hebt is je inschrijving in orde en wordt je plaats vrij gehouden.

  BIJ ANNULATIE GELDEN DE VOLGENDE REGELS:

 • Wanneer je na inschrijving merkt dat de datum toch niet past, dan mag je tot 1 maand op voorhand veranderen van workshop.
 • Annuleer je je inschrijving, dan kan er geen geld terug gegeven worden. Je mag wel iemand zoeken die dan je plaats inneemt. Je regelt dit dan financieel onderling. Je stuurt wel een mailtje om deze verandering door te geven.

 • De deelnemer draagt zelf de verantwoordelijkheid wanneer die niet aanwezig kan zijn door vergetelheid, dubbele agenda, file…. hiervoor kan geen compensatie gegeven worden vanuit de organisatie. 
  ' No show' : wanneer de deelnemer afwezig is zonder op voorhand te verwittigen kan er ook geen compensatie gegeven worden.

 • Bij ziekte en uitsluitend bij het voorleggen van een geldig afwezigheidsattest, blijft dit bedrag gewaarborgd in de vorm van een krediet dat de deelnemer in het lopende of volgend schooljaar kan gebruiken om dezelfde of een andere workshop te kunnen volgen.De organisatie wordt dan op de hoogte gesteld voor aanvang van de workshop.

   

Coronamaatregelen

🟢 Workshop gaat door.

       - Max. 7 personen

 🟡 Workshop gaat door.

       Afspraken veiligheidsmaatregelen.

       -  1,5 m afstand.

       -  Handgelgebruik

       -  Meting lichaamstemperatuur

🟠 Een workshop is geen essentiële verplaatsing.

     Workshop wordt verplaatst.

🔴 Workshop wiordt uitgesteld tot code geel terug van toepassing is.

 Wanneer een uitgestelde datum niet past, mag je altijd aansluiten bij een andere workshop.

Je kan ook inschrijven voor dezelfde workshop in het schooljaar 2021-2022

Je inschrijvingsgeld blijft 1 jaar in krediet staan om dit op te nemen.