Uit je hoofd, in je hart

Gevoelsmensen zitten vaak met hun gedachten in het hoofd. Controle krijgen over wat er gebeurt in het leven geeft hen rust. Maar vaak geeft ‘ in het hoofd leven’ geen geluksgevoel. 

Met deze workshop gaan we exploreren om vanuit je hoofd te zakken naar je gevoel ....  het durven voelen van wat zich aandient.

Vind je het leuk om je gevoelens op een creatieve manier te uiten? Heb je moeite met verandering? Wil je op een creatieve manier leren omgaan met de onvoorspelbaarheden van het leven? Sta je open voor transformatie? Dan is deze workshop iets voor jou!

DOEL

We vinden niet altijd woorden om met onze gevoelens om te gaan. Daarom is het boeiend om, in kleine groep, met kleur en verschillende tekenmaterialen beweging te brengen in een vastzittend patroon. 

Werken met kleuren werkt transformerend en zo maken we verbinding  met een diepere laag. Acceptatie voor wat er is, mildheid naar onszelf, leren kijken naar wat er is, contact maken met onze waarden en flexibiliteit toelaten zijn ingrediënten die dit proces in beweging kunnen zetten. Kunnen tekenen is niet belangrijk hier.

 DATUM

zaterdag 05 februari'22 van 9u45 tot 12 u30