SPIEGELEN MET KLEUR

4- delige workshop

 10/05- 24/05- 07/06- 21/06/2023

19u- 21u

4 deelnemers


Onderstaande workshops kan je ook los aanvragen voor een zelf samengesteld groepje van 4 personen en een datum naar keuze. Hiervoor stuur je een mailtje via deze website om verder af te spreken.
Prijs:190€ voor 4 personen

Datum volgens afspraak

Het volgen van de 4 workshops geeft een mooie opbouw naar groei in authenticiteit en zelfkennis.

Prijs : 190€ voor de 4 workshops

INSCHRIJVING: 4 personen per workshop

- WOE 24/05/23 : EMO - ETEN SPIEGELEN

Er is een heel sterk disfunctioneel verband tussen de geest en het emotionele lichaam. Hierdoor kunnen emoties gevangen blijven in je lichaam in plaats van er vrij in op te komen en uit te verdwijnen. Voeding kan een rol spelen om deze emoties niet te moeten voelen. Wees je dus bewust van wat je in je lichaam stopt en het effect dat dit op je heeft. Oefen je erin om getuige te zijn van je emoties, zonder oordeel maar uit nieuwsgierigheid.

WOE 07/06/23 : AFRONDEN EN LOSLATEN

Wanneer je een weg naar transformatie wilt volgen, moet je bereid zijn verkeerde overtuigingen en verhalen die je beperken op te geven. De sleutel tot het loslaten van oude gezinspatronen is dat je erkent dat ze onbewust aan je zijn doorgegeven. Door je er nu bewust van te worden heb je de mogelijkheid om los te laten wat niet meer bij past.

Waar houd jij je nog vast aan oude overtuigingen?

Wanneer je vasthoudt aan opgelegde regels dan leef je vanuit angst.

Pas wanneer je je ervan bewust bent dat bepaalde verhalen, gedragingen of handelingen je niet voeden, kun je ze veranderen.

 Spiegelen met 

- spiegelkaarten

- kwaliteitskaarten

- kleurkaarten

Kleuren kunnen helpen bij je persoonlijke transformatie.


Je kan kleuren inzetten die je activeren of tot rust brengen.

Kleuren laat je uit je denken stappen, in het doen gaan.

Kleuren maken je zichtbaar.

Je leert voor jezelf uitkomen, achter jezelf te gaan staan.

Kleuren maken contact met je innerlijke stem waardoor je controle kan leren loslaten.

Werken met kleuren leert je openstaan voor verwondering om wat zich aandient.

-WOE 10/05/23  : IN JE KRACHT STAAN

We verleggen de focus op anderen naar de focus op je eigen innerlijk. Hier is moed voor nodig omdat je op zoek moet gaan naar je kracht van binnenuit. 

Naar jezelf kijken alsof je een palet van kleuren en texturen bent geeft je de mogelijkheid om te kijken welke kleuren je verlevendigen en welke kleuren je afzwakken.

Laat al je verwachtingen los over hoe je eruit zal zien of hoe je zult worden. Wat fijn is, is dat het nooit te laat is om je werkelijke zelf te worden.

-WOE 21/06/23 : ZIELSVERLANGEN SPIEGELEN

Om je gelukkig te voelen in het leven is het belangrijk dat je je zielsverlangen durft te volgen. 

Als je in beslag wordt genomen door wat anderen denken, ben je vooral bezig met angst en heb je niet de moed je eigen pad te bewandelen.

Je kunt je zielsverlangen pas volgen als je echt weet wat je wilt voor jezelf. Als je je hartenwens duidelijk voor ogen hebt dan kun je op basis van die kennis actie ondernemen en zal je ondersteuning krijgen.

Deel deze pagina